sestřih: FC Banik Ostrava – Bohemians 1905 (MOL Cup)

 

Zde můžete sledovat fotbalové utkání poháru (MOL Cuo)

24.4. 2018 17:00

FC Banik Ostrava – Bohemians 1905

Tip: Všechny aktuální sportovní přenosy dnešního dne najdete v nabídce na hlavní stránce ZDE

INFORMACE O ZÁPASE :

Je dobojováno a v Ostravě propuká velká radost z vítězství. To se začalo rodit hned od úvodních minut, od kterých byli domácí jasně lepším týmem. Ve 12. minutě navíc vstřelil jediný gól zápasu, o který se tečovanou ranou zasloužil Robert Hrubý. Ostravané i poté měli více ze hry, ale své šance nedokázali dotáhnou ke gólové pojistce. To jim však nemuselo vůbec vadit, jelikož Bohemka v dnešním duelu nepředvedla téměř nic směrem dopředu. Za zmínku stojí pouze hlavička Šmída či rána z dálky v podání Yusufa Helala. Po výhře 1:0 tak zcela zaslouženě postupuje do finále MOL Cupu Baník Ostrava, který si finále zahraje po 13 letech. Jeho soupeře určí večerní derby pražských „S“.

sestřih zápasu zde ←

 


Živé sportovní přenosy jsou a budou vždy zdarma. Nejsou zde žádné registrace. Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde ZDARMA na stránkách www.ziveprenosy.cz. Tak proč toho nevyužít a nepodělit se o to se svou rodinou a přáteli sdílením do diskuzního fóra nebo na socialní sítě jako je Facebook/Twitter/Google+ a další. Přejeme vám příjemné sportovní zážitky – Živépřenosy.cz.

Kdyby Vám tento stream nevyhovoval z důvodu nekvalitního přenosu a nebo jste ho nenašli, doporučujeme zkusit na naší stránce přenosy z jiných zdrojů, které najdete zde ↓ ↓ ↓

Hlavní strana ŽivéPřenosy#2 ŽivéPřenosy#3 ŽivéPřenosy#4 ŽivéPřenosy#5

foto: