video: Linetteová, Peraová – Krejčíková, Siniaková (French Open 2021)

 

Zde můžete sledovat tenisový zápas (French Open 2021)

Linetteová, Peraová – Krejčíková, Siniaková

Tip: Všechny aktuální sportovní přenosy dnešního dne najdete v nabídce na hlavní stránce ZDE

 

———————————————————————————————————————————————————————-

INFORMACE O TURNAJI:

French Open, známý pod názvem Roland Garros je druhý ze čtyř tenisových turnajů nejvyšší kategorie – Grand Slamu, každoročně hraný na přelomu května a června. Pojmenování získal po francouzském válečném letci Rolandu Garrosovi, který roku 1913 jako první přeletěl Středozemní moře. Úvodní ročník se konal v roce 1891 pod názvem Championnat de France. Až do počátku otevřené éry tenisu se v angličtině jmenoval French Championships. V sezóně 1968 byl pak turnaj jako první z grandslamů otevřen profesionálním tenistům, což odráží část „Open“ v názvu.
————————————————————————————————————————————————-
INFORMACE O ZÁPASE:

Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková budou v neděli od 11:30 útočit na svůj druhý titul z French Open. V semifinále porazily Polku Linetteovou a Američanku Peraovou jasně 6:1, 6:2. Zejména Krejčíková svým výkonem potvrdila, že v Paříži hraje životní turnaj. Rodačka z Ivančic tak nadále může vyrovnat počin Many Pierceové z roku 2000, která v hlavním městě Francie vyhrála singla i debla. Krejčíková se může těšit na dvě finále. To už se povedlo Lucii Šafářové před šesti lety.


Živé sportovní přenosy  Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší oficiální odkazy na sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde  na stránkách www.ziveprenosy.cz. Tak proč toho nevyužít a nepodělit se o to se svou rodinou a přáteli sdílením do diskuzního fóra nebo na socialní sítě jako je Facebook/Twitter/Google+ a další. Přejeme vám příjemné sportovní zážitky –  Živépřenosy.cz.

Hlavní strana    ŽivéPřenosy#2     ŽivéPřenosy#3     ŽivéPřenosy#4    ŽivéPřenosy#5