živě: Davisová – Bouzková (French Open 2022) 20:00

 

Zde můžete sledovat tenisový zápas (French Open 2022)

Davisová – Bouzková

Tip: Všechny aktuální sportovní přenosy dnešního dne najdete v nabídce na hlavní stránce ZDE

 

ZAREGISTRUJ SE U TIPSPORTU A ZÍSKEJ ZDARMA 500 KČ + BONUS < 

› CHCI ZDARMA 500 KČ + BONUS 50 000 Kč ‹

———————————————————————————————————————————————————————-

INFORMACE O TURNAJI:

French Open, známý pod názvem Roland Garros je druhý ze čtyř tenisových turnajů nejvyšší kategorie – Grand Slamu, každoročně hraný na přelomu května a června. Pojmenování získal po francouzském válečném letci Rolandu Garrosovi, který roku 1913 jako první přeletěl Středozemní moře. Úvodní ročník se konal v roce 1891 pod názvem Championnat de France. Až do počátku otevřené éry tenisu se v angličtině jmenoval French Championships. V sezóně 1968 byl pak turnaj jako první z grandslamů otevřen profesionálním tenistům, což odráží část „Open“ v názvu.
————————————————————————————————————————————————-
INFORMACE O ZÁPASE:

Marie Bouzková se znovu pokusí poprvé projít do druhého kola French Open. Svůj čtvrtý start v hlavní soutěži antukového grandslamu zahájí proti Lauren Davisové, která má za sebou už devět účastí a jen dvakrát se dostala do další fáze. Vzájemná bilance je před dnešním soubojem vyrovnaná. Bouzková letos ukončila krizi ze druhé půlky loňské sezony, na sedmi z osmi turnajů zvládla úvodní zápas, a dokonce hrála své třetí finále na okruhu WTA. Do antukového jara vstoupila porážkou v Istanbulu. V Madridu se ale z kvalifikace probojovala až do osmifinále, po více než roce na nejpomalejším povrchu vyhrála a zaznamenala na něm svou první vítěznou sérii od French Open 2019.

Nenechejte si ujít živé přenosy z francouzského tenisového grandslamu French Open 2022 . Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport. Pokud nemáte účet u Tipsportu můžete se zdarma zaregistrovat online bez návštěvy pobočky. Poté budete moci sledovat zápasy bez zpoždění i na Vašem mobilu nebo tabletu.
 
reg

 


 


Živé sportovní přenosy  Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší oficiální odkazy na sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde  na stránkách www.ziveprenosy.cz. Tak proč toho nevyužít a nepodělit se o to se svou rodinou a přáteli sdílením do diskuzního fóra nebo na socialní sítě jako je Facebook/Twitter/Google+ a další. Přejeme vám příjemné sportovní zážitky –  Živépřenosy.cz.

Hlavní strana    ŽivéPřenosy#2     ŽivéPřenosy#3     ŽivéPřenosy#4    ŽivéPřenosy#5