Siniaková – Martićová (French Open 2022)

 

Zde můžete sledovat tenisový zápas (French Open 2022)

Siniaková – Martićová

Tip: Všechny aktuální sportovní přenosy dnešního dne najdete v nabídce na hlavní stránce ZDE

 

———————————————————————————————————————————————————————-

INFORMACE O TURNAJI:

French Open, známý pod názvem Roland Garros je druhý ze čtyř tenisových turnajů nejvyšší kategorie – Grand Slamu, každoročně hraný na přelomu května a června. Pojmenování získal po francouzském válečném letci Rolandu Garrosovi, který roku 1913 jako první přeletěl Středozemní moře. Úvodní ročník se konal v roce 1891 pod názvem Championnat de France. Až do počátku otevřené éry tenisu se v angličtině jmenoval French Championships. V sezóně 1968 byl pak turnaj jako první z grandslamů otevřen profesionálním tenistům, což odráží část „Open“ v názvu.
————————————————————————————————————————————————-
INFORMACE O ZÁPASE:

Kateřina Siniaková (47.) zvládla náročný zápas s Petrou Martičovou (70.) a slaví postup do druhého kola. V těžkém střetnutí se soupeřkou, jež se nachází ve velmi dobré formě, dokázala po dvou hodinách boje zvítězit 6:4, 7:6(6). V duelu plném brejkbolů se dostávala Siniaková do problémů. V prvním setu prohrávala 1:3, ale úspěšně otočila na 5:3 a v následující brejkované dokázala soupeřku zdolat čistou hrou na returnu v desátém gemu. I ve druhém dějství začala o něco lépe Martičová, ale Siniakové se povedlo srovnat na 2:2. Klíčovým okamžikem mohla být jedenáctá hra, ve které Martičová prorazila servis české tenistky, ale nepovedlo se jí sadu dopodávat a rozhodovat musel tiebreak. V něm byla Siniaková o něco lepší hráčkou na kurtu, soupeřku nepustila ani jednou do vedení a nakonec za stavu 7:6 využila svůj druhý mečbol.


Živé sportovní přenosy  Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší oficiální odkazy na sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde  na stránkách www.ziveprenosy.cz. Tak proč toho nevyužít a nepodělit se o to se svou rodinou a přáteli sdílením do diskuzního fóra nebo na socialní sítě jako je Facebook/Twitter/Google+ a další. Přejeme vám příjemné sportovní zážitky –  Živépřenosy.cz.

Hlavní strana    ŽivéPřenosy#2     ŽivéPřenosy#3     ŽivéPřenosy#4    ŽivéPřenosy#5