L. Kičenoková, Ostapenková – Krejčíková, Siniaková (Wimbledon 2022) 2:6 2:6

 

Zde můžete sledovat tenisový zápas (Wimbledon 2022)

L. Kičenoková, Ostapenková – Krejčíková, Siniaková

Tip: Všechny aktuální sportovní přenosy dnešního dne najdete v nabídce na hlavní stránce ZDE

 

———————————————————————————————————————————————————————-

INFORMACE O TURNAJI:

Wimbledon, je nejstarší a nejslavnější tenisový turnaj na světě. Představuje třetí ze čtyř událostí nejvyšší kategorie – Grand Slamu, každoročně hranou na přelomu června a července v jihozápadní londýnské části Wimbledon. Úvodní ročník se na travnatých dvorcích All England Clubu uskutečnil v roce 1877. Od sezóny 1995 je tráva stříhána na výšku 8 milimetrů a pro svou odolnost je od roku 2001 používán 100% víceletý jílek vytrvalý.Největším z celkového počtu 40 kurtů, z nichž 18 je určeno pro grandslam, se nazývá jednoduše centrální dvorec. Ten má od sezóny 2009 zatahovací střechu pro případ deště v typicky proměnlivém jihoanglickém počasí. Důležitou roli ve Wimbledonu hraje tradice a historie. Šatny jsou původní dřevěné. Areál, včetně dvorců, neobsahuje žádné reklamní plochy a tenisté musí hrát v předepsaném oblečení, které je bílé.
————————————————————————————————————————————————-
INFORMACE O ZÁPASE:

Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková si zahrají na Wimbledonu o pátý společný grandslamový titul. Turnajové šampionky z roku 2018 porazily v pátečním semifinále ženské čtyřhry Ljudmilu Kičenokovou a Jelenu Ostapenkovou hladce dvakrát 6:2. Češky vstoupily do zápasu dvěma prohranými gemy, poté si ale nasazené dvojky zcela podmanily centrální kurt a povolily ve zbytku zápasu ukrajinsko-lotyšské dvojici už jen dvě získané hry. Krejčíková se Siniakovou uštědřily protivnicím vůbec první letošní porážku na trávě a zaslouženě postoupily po hodině a čtvrt do šestého finále jednoho z podniků velké čtyřky.

 


Živé sportovní přenosy  Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší oficiální odkazy na sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde  na stránkách www.ziveprenosy.cz. Tak proč toho nevyužít a nepodělit se o to se svou rodinou a přáteli sdílením do diskuzního fóra nebo na socialní sítě jako je Facebook/Twitter/Google+ a další. Přejeme vám příjemné sportovní zážitky –  Živépřenosy.cz.

Hlavní strana    ŽivéPřenosy#2     ŽivéPřenosy#3     ŽivéPřenosy#4    ŽivéPřenosy#5