Jsou přerušované penalty Lewandowského či Neymara regulérní? Pravidlový šéf tvrdí, že ano, logika velí, že ne!

MS 2022 > Rozhodčí jsou teď (nejen) na MS 2022 v Kataru na gólmany přísní jako čert, když se pohnou z brankové čáry o milimetr dřív, pokutový kop se opakuje. Zatímco střelci si můžou dělat, co chtějí a nic se jim neděje, vše je v pořádku, ostatně i český pravidlový šéf Jiří Kureš to tvrdí.  Přitom „cukatura“, která při přerušovaném či jakémsi zastavovaném zahrávání penalt „postihla“ Poláka Lewandowského (v osmifinále Polsko-Francie 1:3) nebo Brazilce Neymara (v osmifinále Brazílie-Jižní Korea 4:1), vypadala jako nějaká nervová nemoc, která z logiky musí být evidentně proti pravidlům. Podle současných gumových výkladů fotbalových pravidel však můžete nejspíš obhájit všechno.

Přečíst celý článek z Efotbal.cz zde Read More

RSS export z portálu eFotbal.cz

eFotbal.cz Read More