Krejčíková – Burelová (Australian Open 2023) 6:4 6:1

 

Zde můžete sledovat tenisový zápas (Australian Open 2023)

 

Krejčíková – Burelová

18.1. 2023 01:00

Tip: Všechny aktuální sportovní přenosy dnešního dne najdete v nabídce na hlavní stránce ZDE

 

———————————————————————————————————————————————————————-

INFORMACE O TURNAJI:

Australian Open 2023 je 111. ročník úvodního tenisového grandslamu sezóny, konaný mezi 16. až 29. lednem 2023. V otevřené éře tenisu představuje 55. ročník australského majoru. Řadí se do kalendáře profesionálních okruhů mužů ATP Tour a žen WTA Tour. Grandslam probíhá v melbournském Melbourne Parku na 16 soutěžních dvorcích s tvrdým povrchem GreenSet. Organizátory se staly Mezinárodní tenisová federace a Australský tenisový svaz. Generálním partnerem je od roku 2002 jihokorejská automobilka Kia, která před rozehráním ročníku prodloužila spolupráci minimálně do sezóny 2028. Singlovými obhájci jsou španělská světová dvojka Rafael Nadal a Australanka Ashleigh Bartyová, která v březnu 2022 ukončila profesionální kariéru. Vítězové do žebříčků získají dva tisíce bodů vyjma soutěže smíšené čtyřhry.
————————————————————————————————————————————————-
INFORMACE O ZÁPASE:

.Barbora Krejčíková (23.) neztratila na Australian Open sadu ani při svém druhém letošním vystoupení. Česká grandslamová šampionka znovu potvrdila roli velké papírové favoritky a po krajance Bejlek porazila poměrem 6:4 a 6:1 další úspěšnou kvalifikantku Claru Burelovou (130.). Ta vstoupila do obou setů shodně brejkem, Krejčíková ale vždy velmi rychle reagovala a strhla vedení na svou stranu. V prvním dějství za stavu 5:2 lehce polevila a nechala Francouzku snížit na rozdíl jediného gemu, pak ale ukončila sadu na příjmu. V tom druhém získala bývalá světová dvojka od stavu 0:1 všech zbylých šest her.


Živé sportovní přenosy  Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší oficiální odkazy na sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde  na stránkách www.ziveprenosy.cz. Tak proč toho nevyužít a nepodělit se o to se svou rodinou a přáteli sdílením do diskuzního fóra nebo na socialní sítě jako je Facebook/Twitter/Google+ a další. Přejeme vám příjemné sportovní zážitky –  Živépřenosy.cz.

Hlavní strana    ŽivéPřenosy#2     ŽivéPřenosy#3     ŽivéPřenosy#4    ŽivéPřenosy#5