video: Virtuální závod silničních motocyklů Moto GP (VC Velké Británie)

 

Sledujte virtuální závody Moto GP (VC Velké Británie / Silverstone Circuit )  

30.5.  2020

15:10 Moto GP / 15:40 Moto 2 / 16:10 Moto 3

INFORMACE O ZÁVODĚ
I v šampionátu silničních motocyklů se již blýská na lepší časy a brzy se snad budou moci uskutečnit reálné závody. Závodníci už alespoň mohou trénovat či testovat a v červenci by se už konečně i mělo začít závodit. Do té doby se musíme spokojit s virtuálními Grand Prix, které si na zabavení fanoušků i závodníků připravilo vedení MotoGP. Jezdci tentokrát změří síly v dějišti britské GP na okruhu v Silverstone. Závodit se bude na hře MotoGP20 od společnosti Milestone. Kromě třídy MotoGP spolu budou soupeřit i vybraní jezdci ze slabších kategorií Moto3 a Moto2.
————————————————————————–
Jorge Lorenzo při svém debutu ve virtuálním závodě vítězí ve třídě Moto GP, která se odjela nakonec jako úvodní kubatura dnešní VC! Jorge Lorenzo ukázal hned při svém prvním virtuálním závodě, že mu svět počítačových her rozhodně cizí není. 33letý jezdec, který má u své konzole i závodní volant, vyhrál kvalifikaci a vládl také v závodě. Po pádu v úvodu sice musel dotahovat, ale pak už žádnou chybu neudělal a postupně se dostal až na čelo startovního pole. Druhý dojel Tito Rabat, jenž za sebou v závěru nedokázal Lorenza udržet a třetí místo bere Fabio Quartararo.
————————————————————————————————-
Závod třídy Moto2 suverénně vyhrál Bo Bendsneyder, který vyhrál kvalifikaci a v závodě před sebe nikoho nepustil. Neudělal totiž jedinou chybičku. Na druhém místě končí Kasma Daniel Kasmayudin z Malajsie a třetí místo bere Héctor Garzó.
—————————————————————————————————–
Program virtuální britské Grand Prix zakončil závod třídy Moto3. Ten skvěle vyšel Stefanovi Nepovi, jenž opanoval už kvalifikaci a v závodě nedal nikomu ze soupeřů šanci. Druhé místo bere Jeremy Alcoba a třetí Ajumu Sasaki.

Živé sportovní přenosy  Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší oficiální odkazy na sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde  na stránkách www.ziveprenosy.cz. Tak proč toho nevyužít a nepodělit se o to se svou rodinou a přáteli sdílením do diskuzního fóra nebo na socialní sítě jako je Facebook/Twitter/Google+ a další. Přejeme vám příjemné sportovní zážitky –  Živépřenosy.cz.

Hlavní strana    ŽivéPřenosy#2     ŽivéPřenosy#3     ŽivéPřenosy#4    ŽivéPřenosy#5