Siniaková – Kanepiová (US Open 2020)

 

Zde můžete sledovat tenisový zápas (US Open 2020)

31.8. – 12.9.  2020 

Siniaková – Kanepiová

INFORMACE O TURNAJI:

Poslední grandslamový turnaj tenisové sezony zažívá letos už 140. ročník. Na newyorských betonových tenisových kurtech v areálu Flushing Meadows si zahraje o singlový titul 128 hráčů a hráček, ve čtyřhrách nastoupí vždy 32 párů. Kvůli pandemii koronaviru odehrají turnaj před prázdnými tribunami a v naprosté izolaci. Vítězové dvouhry dostanou stříbrnou trofej a rekordní prize money ve výši tří milionů dolarů (tedy asi 66 milionů korun). Triumf z loňského roku obhajují Španěl Rafael Nadal a Kanaďanka Bianca Andreescuová, kteří ale odmítli kvůli obavám z nákazy do dějiště turnaje přijet. Co se týče české a československé stopy, tři tituly si z US Open si vybojoval Ivan Lendl (1985-87). Jedno vítězství má na kontě Hana Mandlíková (1985). Naposledy se do finále dvouhry probojovala Karolína Plíšková v roce 2016. Hlavní soutěž US Open startuje 31. srpna, ženské finále dvouhry je na programu 12. září, mužské o den později.
Vsaďte si na zápas tenisového turnaje US Open 

———————————————————————————————————————————————————————-

INFORMACE O ZÁPASE:

Kateřina Siniaková ztracenou formu nenalezla ani na US Open. Češce zápas úvodního kola newyorského grandslamu proti Kaie Kanepiové vůbec nevyšel, když prohrála hladce ve dvou setech 1:6 a 2:6. Královéhradecká rodačka se prakticky nedostala ke své hře, po většinu duelu se musela bránit, a když už zaútočila, byly z toho časté chyby. Vševypovídající je statistika získaných bodů po prvním podání, po němž vyhrála Siniaková jen 30 procent míčů. To pětatřicetiletá Estonka odehrála jeden ze svých povedenějších zápasů, zejména v první sadě jí padalo do kurtu, na co sáhla.


Živé sportovní přenosy  Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší oficiální odkazy na sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde  na stránkách www.ziveprenosy.cz. Tak proč toho nevyužít a nepodělit se o to se svou rodinou a přáteli sdílením do diskuzního fóra nebo na socialní sítě jako je Facebook/Twitter/Google+ a další. Přejeme vám příjemné sportovní zážitky –  Živépřenosy.cz.

Hlavní strana    ŽivéPřenosy#2     ŽivéPřenosy#3     ŽivéPřenosy#4    ŽivéPřenosy#5