video: Azarenková – Muchová (US Open 2020)

 

Zde můžete sledovat tenisový zápas (US Open 2020)

31.8. – 12.9.  2020 

Azarenková – Muchová

INFORMACE O TURNAJI:

Poslední grandslamový turnaj tenisové sezony zažívá letos už 140. ročník. Na newyorských betonových tenisových kurtech v areálu Flushing Meadows si zahraje o singlový titul 128 hráčů a hráček, ve čtyřhrách nastoupí vždy 32 párů. Kvůli pandemii koronaviru odehrají turnaj před prázdnými tribunami a v naprosté izolaci. Vítězové dvouhry dostanou stříbrnou trofej a rekordní prize money ve výši tří milionů dolarů (tedy asi 66 milionů korun). Triumf z loňského roku obhajují Španěl Rafael Nadal a Kanaďanka Bianca Andreescuová, kteří ale odmítli kvůli obavám z nákazy do dějiště turnaje přijet. Co se týče české a československé stopy, tři tituly si z US Open si vybojoval Ivan Lendl (1985-87). Jedno vítězství má na kontě Hana Mandlíková (1985). Naposledy se do finále dvouhry probojovala Karolína Plíšková v roce 2016. Hlavní soutěž US Open startuje 31. srpna, ženské finále dvouhry je na programu 12. září, mužské o den později.

 

———————————————————————————————————————————————————————-

INFORMACE O ZÁPASE:

Victoria Azarenková potvrdila výbornou formu, na druhém letošním grandslamu, americkém US Open, postoupila už do čtvrtfinále. Neměla to ale vůbec jednoduché, Češku Karolínu Muchovou porazil až po třech setech . Mladá Češka hrála celý třetí set s obvázanou levou nohou, která ji viditelně hodně limitovala. Nejednou po výměně skončila v předklonu a s bolestivým úšklebkem v obličeji. I přes bolest však Karolína bojovala srdnatě dál až do konce, za což zaslouží velké uznání.

 


Živé sportovní přenosy  Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší oficiální odkazy na sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde  na stránkách www.ziveprenosy.cz. Tak proč toho nevyužít a nepodělit se o to se svou rodinou a přáteli sdílením do diskuzního fóra nebo na socialní sítě jako je Facebook/Twitter/Google+ a další. Přejeme vám příjemné sportovní zážitky –  Živépřenosy.cz.

Hlavní strana    ŽivéPřenosy#2     ŽivéPřenosy#3     ŽivéPřenosy#4    ŽivéPřenosy#5