Sledujte přenosy NHL! Nový ročník 2021

Ve středu 13. ledna se rozjede nejslavnější hokejová liga světa. Novou sezonu odšpuntuje zápas mezi Philadelphií a Pittsburghem. Kdo začne vítězně? U Tipsportu, který je oficiálním partnerem NHL, můžete prestižní zámořskou soutěž rozehrát v největší komunitě sázkařů velmi oblíbenou Tipovačkou. Široká je i nabídka kurzových příležitostí. Kdo získá individuální trofeje? Kolik branek vstřelí v dlouhodobé fázi borci jako David Pastrňák, Dominik Kubalík nebo Alex Ovečkin? A kolik zaznamenají bodů? Vsaďte si a sledujte kompletní program NHL živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Vzhledem k zdravotní situaci je tento ročník NHL jiný než ty předchozí. V základní části čeká na fanoušky 56 duelů, místo obvyklých 82. Celkového vítěze bychom měli znát začátkem července. Kdo to bude? Největší šance se dávají Coloradu a Vegas. Trefíte šampiony? Například sázkař Jurgina má jasno a v kurzu 17 ukázal na Pittsburgh. K tomu do kombíku přidal ještě šampiony NBA, Ligy mistrů, Evropské ligy a mistrovství Evropy, kde věří českým barvám. Za 16 korun může být milionářem. Pokud mu všech pět tipů vyjde, zkasíruje 3 498 066 Kč! Půjdete do toho s ním? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte celý turnaj živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Tipujte zápasy. Zdarma!

Rozjezd NHL si zpestřete Tipovačkou. Ve hře jsou ceny v hodnotě 1 540 000 Kč, na odměnu si přijde 10 000 nejlepších tipérů. Soutěž Tipsportu, jejíž podstata spočívá v tipování výsledků vybraných utkání z NHL (ale i dalších hokejových lig), je zcela zdarma, má 11 kol a potrvá od středy 13. ledna do soboty 23. ledna. Celkový vítěz shrábne 150 000 korun na sázení. V každém kole navíc bojujete o podíl z banku 40 tisíc!

Za uhodnutý přesný výsledek utkání během 60 minut obdržíte 10 bodů. 6 bodů shrábnete za trefenou remízu (ale ne přesné skóre), příležitost včetně brankového rozdílu nebo příležitost + přesný počet gólů. Pokud trefíte vítěze duelu bez gólového rozdílu nebo bez přesného počtu branek, máte 4 body. A nakonec – v případě, že uhodnete přesný počet gólů v zápase (příležitost nikoliv), získáte 2 body.

Tipovat do soutěže můžete už teď, a to na první tři kola. 1. kolo proběhne ve středu 13. ledna. Tipy lze libovolně do začátku jednotlivých zápasů daného kola měnit. Pokud nestihnete včas natipovat první zápasy daného kola, nevadí. Pořád máte šanci získat body z ostatních duelů, které v daném kole začnou později.

Jdete do toho?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

SPUSTIT TV