Hradecká, Siniaková – Golubicová, Teichmannová (Pohár Billie Jean Kingové)

 

Zde můžete sledovat tenisový zápas (Pohár Billie Jean Kingové 2021 – finále)

Hradecká, Siniaková – Golubicová, Teichmannová

Tip: Všechny aktuální sportovní přenosy dnešního dne najdete v nabídce na hlavní stránce ZDE

 

———————————————————————————————————————————————————————-

INFORMACE O ZÁPASE:

Finálový turnaj Poháru Billie Jean Kingové měla původně hostit Budapešť, kvůli pandemii koronaviru však boje nejlepších světových tenistek o prestižní trofej budou k vidění v Praze. Šampionát začíná 1. listopadu a hlavním dějištěm je pražská O2 Arena. Šampionát, jež je pojmenován po bývalé světové jedničce a bojovnici za práva žen Billie Jean Kingové, měl svou premiéru v roce 1963 jako Pohár federace. Současným divákům se však zaryl do paměti jako Fed Cup. České tenistky Fed Cupu v novém tisíciletí dominovaly, od roku 2011 dokázaly celou soutěž vyhrát hned šestkrát. S osmnácti tituly je nejúspěšnější zemí USA, vítězství letos obhajují tenistky Francie. Praha uvidí premiéru nového formátu turnaje. Velkou novinkou je pořádání šampionátu na jednom místě během jednoho týdne. Ve čtyřčlenných skupinách se týmy utkají systémem každý s každým, do semifinále postupují vítězové skupin. V utkání se hrají dvě dvouhry a jedna čtyřhra.

—————————————————————————————————————————————–
Švýcarky otočily přímý souboj o postup do semifinále a zítra si zahrají s Austrálií. Nutno říci, že švýcarské duo bylo po všech směrech lepší. Třikrát prolomilo servis, ani jednou o něj nepřišlo. Češky si jej hned na úvod prohrály, což hodně ovlivnilo utkání. Domácí dvojici dělalo velký problém levácké podání Teichmannové, Bencicová byla ve výměnách od základních lajny prakticky bezchybná a jedná se tak o vítězství zcela zasloužené.

VIDEO ↓

 

 


Živé sportovní přenosy  Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší oficiální odkazy na sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde  na stránkách www.ziveprenosy.cz. Tak proč toho nevyužít a nepodělit se o to se svou rodinou a přáteli sdílením do diskuzního fóra nebo na socialní sítě jako je Facebook/Twitter/Google+ a další. Přejeme vám příjemné sportovní zážitky –  Živépřenosy.cz.

Hlavní strana    ŽivéPřenosy#2     ŽivéPřenosy#3     ŽivéPřenosy#4    ŽivéPřenosy#5