video: Krejčíková, Siniaková – Fichmanová, Olmosová (Turnaj mistryň 2021)

 

Zde můžete sledovat tenisový zápas (Turnaj mistryň 2021 – Guadalajara / Mexiko)

Krejčíková, Siniaková – Fichmanová, Olmosová

Tip: Všechny aktuální sportovní přenosy dnešního dne najdete v nabídce na hlavní stránce ZDE

 

———————————————————————————————————————————————————————-

INFORMACE O TURNAJI:

Stejně jako loni, také letos se Turnaj mistryň kvůli koronaviru neodehraje v čínském Šen-čenu, dějištěm vrcholu WTA sezony bude mexická Guadalajara. Souboje osmi nejlepších hráček roku proběhnou od 10. do 17. listopadu.
————————————————————————————————————————————————-
INFORMACE O ZÁPASE:

Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková úspěšně vstoupily do Turnaje mistryň a nejníže nasazenému páru povolily jen pět gamů. V prvním setu si Krejčíková jednou nepodržela servis a platil tak stav 3:3. Nicméně české duo zvládlo závěr úvodního dějství. Následně mělo pod kontrolou průběh druhé sady a poté, co Češky otočily na příjmu pátou hru z 15:40 přes rozhodující výměnu, tak bylo víceméně rozhodnuto. Fichmanová si potom ještě vzala medical timeout a nechala si obvázat pravou nohu. Její pohyb nebyl v posledních minutách zápasu úplně ideální. Tak či onak – Barbora Krejčíková se může radovat z vítězství při svém 116. utkání v letošní sezoně. Zítra od 2:30 si to rozdá s Garbine Muguruzaovou. Ta nestačila na Karolínu Plíškovou. V Mexiku dojde na reprízu vyhroceného osmifinále US Open

 

src=“https://ziveprenosy.cz/wp-content/uploads/2019/10/online-koment-tenis-foto.jpg“ width=“700″ height=“150″ />
 


Živé sportovní přenosy  Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší oficiální odkazy na sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde  na stránkách www.ziveprenosy.cz. Tak proč toho nevyužít a nepodělit se o to se svou rodinou a přáteli sdílením do diskuzního fóra nebo na socialní sítě jako je Facebook/Twitter/Google+ a další. Přejeme vám příjemné sportovní zážitky –  Živépřenosy.cz.

Hlavní strana    ŽivéPřenosy#2     ŽivéPřenosy#3     ŽivéPřenosy#4    ŽivéPřenosy#5