video: Finsko U20 – Česko U20 (MS hráčů do 20 let) 4:3 sn

 

Sledujte hokejové mistrovství světa hráčů do 20 let  (2022)

11.8.  2022  20:00

Finsko U20 – Česko U20


INFORMACE O TURNAJI
Šampionát se měl konat na přelomu loňského a letošního roku od 26. prosince do 6. ledna, ale kvůli koronavirové nákaze byl nakonec turnaj zrušen po odehrání pouhých devíti zápasů a kontumaci dalších tří duelů. Český tým ještě pod vedením kouče Karla Mlejnka stihl odehrát utkání s domácí Kanadou (3:6) a s Německem (1:2 v prodloužení). Duel s Finskem kvůli výskytu nemoci covid-19 v českém výběru měl být zkontumován a ve skupině měli Češi hrát ještě s Rakouskem. Složení skupin pro odložený turnaj se po vyloučení Ruska změnilo. S českým výběrem zůstaly Kanada a Finsko a nově jsou jejich sooupeři Slovensko a Lotyšsko, které se posunulo mezi elitu místo Ruska. Loni v prosinci skončili Lotyši ve skupině A divize I v Dánsku druzí za Běloruskem, které ale nemůže hrát ze stejného důvodu jako Rusové. Ve skupině B budou hrát Spojené státy americké, Švédsko, Švýcarsko, Německo a Rakousko.
Čeští junioři za sebou mají svůj první a zároveň taky nejtěžší skupinový zápas, v němž podlehli domácí Kanadě. Dnes je čeká relativně hratelnější soupeř z Německa.-
———————————————-

INFORMACE O ZÁPASE
Po dnešním utkání budou nakonec spokojenější Finové, kteří po nájezdech brali zřejmě zaslouženou výhru, tu vystřelil Kasper Simontaival, Češi ale berou bod, který může být do tabulky skupiny velmi důležitý. Ale to ukáže až čas. Svěřenci Radima Rulíka ale odehráli velmi kvalitní utkání s velmi silným soupeřem, to je nutno ocenit. První třetina byla po té druhé se Slováky možná tou nejlepší doposud pod taktovkou nového kouče..
 

Živé sportovní přenosy  Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší oficiální odkazy na sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde  na stránkách www.ziveprenosy.cz. Tak proč toho nevyužít a nepodělit se o to se svou rodinou a přáteli sdílením do diskuzního fóra nebo na socialní sítě jako je Facebook/Twitter/Google+ a další. Přejeme vám příjemné sportovní zážitky –  Živépřenosy.cz.

Hlavní strana    ŽivéPřenosy#2     ŽivéPřenosy#3     ŽivéPřenosy#4    ŽivéPřenosy#5