Slovensko – Česko (Euro hockey challenge)

 

Zde můžete sledovat hokejový zápas (Euro hockey challenge)

27.4. 2019 18:00

Slovensko – Česko

Tip: Všechny aktuální sportovní přenosy dnešního dne najdete v nabídce na hlavní stránce ZDE

INFORMACE O ZÁPASE :

Viděli jsme zajímavou třetí třetinu, ve které se domácí Slovensko snažilo o snížení nebo i o vyrovnání skóre. Všechny šance domácího souboru skončily na pozorném Patriku Bartošákovi, který udržel čisté konto. Češi se dopředu moc nedostávali, za to hráli zodpovědně dozadu a připisují si po zásluze šestou výhru v řadě.

 


Živé sportovní přenosy jsou a budou vždy zdarma. Nejsou zde žádné registrace. Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde ZDARMA na stránkách www.ziveprenosy.cz. Tak proč toho nevyužít a nepodělit se o to se svou rodinou a přáteli sdílením do diskuzního fóra nebo na socialní sítě jako je Facebook/Twitter/Google+ a další. Přejeme vám příjemné sportovní zážitky – Živépřenosy.cz.

Sledovat Živé Přenosy je přitom jednoduché. Kdyby Vám tento stream nevyhovoval z důvodu nekvalitního přenosu a nebo jste ho nenašli, doporučujeme zkusit na naší stránce přenosy z jiných zdrojů, které najdete zde ↓ ↓ ↓

Hlavní strana ŽivéPřenosy#2 ŽivéPřenosy#3 ŽivéPřenosy#4 ŽivéPřenosy#5

foto: Krušnohorci