video: Ka. Plíšková – Svitolinová (Turnaj mistryň)

 

Zde můžete sledovat tenisový zápas (Turnaj mistryň – Shenzen)

28.10.  2019  11:30

Ka. Plíšková – Svitolinová

INFORMACE O ZÁPASE:

Tenisový Turnaj mistryň BNP Paribas WTA Finals je podobně jako mužský tenisový Turnaj mistrů tradičním vyvrcholením tenisové sezóny pro 8 nejlepších singlistek a 8 deblových párů. V pořadí už 49. ročník v singlu a 44. ročník v deblu se nově odehraje v čínském Shenzenu (Šen-Čenu). Turnaj mistryň 2019 se bude konat ve dnech od 27. října do 3. listopadu.

Elina Svitolinová udolala na úvod Purpurové skupiny Karolínu Plíškovou ve dvou dramatických setech. Plíšková se Svitolinovou hrála velice vyrovnaný první set, v tiebreaku měla Svitolinová sedm setbolů, Plíšková jich dokázala odvrátit pouze šest a Svitolinová se tedy ujala vedení 1:0 na sety. Ve druhém setu Plíšková dvakrát ztratila svůj servis a z prvního zápasu na Turnaji mistryň odchází poražena.


Živé sportovní přenosy  Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší oficiální odkazy na sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde  na stránkách www.ziveprenosy.cz. Tak proč toho nevyužít a nepodělit se o to se svou rodinou a přáteli sdílením do diskuzního fóra nebo na socialní sítě jako je Facebook/Twitter/Google+ a další. Přejeme vám příjemné sportovní zážitky –  Živépřenosy.cz.

Hlavní strana    ŽivéPřenosy#2     ŽivéPřenosy#3     ŽivéPřenosy#4    ŽivéPřenosy#5