video: Kvitová – Hercogová (US Open 2021)

 

Zde můžete sledovat tenisový zápas (US Open 2021)

Kvitová – Hercogová

Tip: Všechny aktuální sportovní přenosy dnešního dne najdete v nabídce na hlavní stránce ZDE

 

INFORMACE O TURNAJI:

US Open, oficiálním názvem United States Open Tennis Championships, známý také pod jmény Flushing Meadows je poslední ze čtyř tenisových turnajů nejvyšší kategorie – Grand Slamu, každoročně hraný na přelomu srpna a září. Od sezóny 2004 představuje vyvrcholení letní US Open Series konané na severoamerických betonech. První ročník mužských soutěží proběhl v roce 1881 na travnatých kurtech Casina v rhodeislandském Newportu. Do roku 1968 nesl turnaj název US National Championships. V sezóně 1968 se poprvé otevřel profesionálním tenistům, což odráží část „Open“ v názvu. Vlastníkem události je Americký tenisový svaz, který je spolu s Mezinárodní tenisovou federací také jejím spolupořadatelem.
————————————————————————————————————————————————-
INFORMACE O ZÁPASE:

Petra Kvitová se v prvním kole US Open na kurtu příliš dlouho nezdržela, za hodinu deklasovala Polonu Hercogovou výsledkem 6:1 a 6:2. Turnajová desítka byla od prvních výměn jasně lepší hráčkou. Dominovala ve všech ohledech, o čemž ostatně napovídá i konečný výsledek. V prvním setu dokonce útočila na kanára, nicméně Hercogová potupu odvrátila, když za stavu 0:5 zvládla gem na servisu. Ve druhém dějství uhrála Slovinka ještě o jednu hru více, ale na víc se nezmohla, skvěle hrající Kvitová žádné větší drama nepřipustila.


Živé sportovní přenosy  Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší oficiální odkazy na sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde  na stránkách www.ziveprenosy.cz. Tak proč toho nevyužít a nepodělit se o to se svou rodinou a přáteli sdílením do diskuzního fóra nebo na socialní sítě jako je Facebook/Twitter/Google+ a další. Přejeme vám příjemné sportovní zážitky –  Živépřenosy.cz.

Hlavní strana    ŽivéPřenosy#2     ŽivéPřenosy#3     ŽivéPřenosy#4    ŽivéPřenosy#5