video: Turecko – Česko (MS V basketbale mužů 2019)

 

Zde můžete sledovat basketbalový zápas (MS 2019 Šanghaj – Čína)

5.9.  2019  10:30

Turecko – Česko

 

 

Tip: Všechny aktuální sportovní přenosy dnešního dne najdete v nabídce na hlavní stránce ZDE

INFORMACE O ZÁPASE :

 

Sen, ve který možná ani nikdo nedoufal, se stal skutečností! Český tým postoupil při své premiéře na mistrovství světa mezi 16 nejlepších týmů. Češi, kteří přijeli poprvé v samostatné historii na mistrovství světa, v postup do další fáze možná doufali, ale před turnajem by nikdo nevěřil, že sem jim to může podařit. Po výhře nad Japonskem ovšem dokázali zaskočit Turecko, které bylo velkým favoritem zápasu a od první čtvrtiny předváděli nejen kvalitní práci v obraně, ale především výborný ofenzivní výkon. Vojtěch Hruban se stal s 18 body nejlepším střelcem na české straně. Ale fantastický byl také Ondřej Balvín, který dosáhl na double double se 17 body a 11 doskoky. Patrik Auda přidal 16 bodů a 9 doskoků, Jaromír Bohačík 15, Tomáš Satoranský 11 bodů se 7 doskoky a 7 asistencemi… Cedi Osman na druhé straně sice zaznamenal 24 bodů, ale nakolik tuhá byla česká obrana dokládá statistika Ersana Ilyasovy. Největší hvězda Turků neproměnila ani jednu z 9 střel z pole a prosadila se jen při 6 trestných hodech.

 


Živé sportovní přenosy jsou a budou vždy zdarma. Nejsou zde žádné registrace. Naším cílem je pro vás zprostředkovat ty nejlepší sportovní zážitky a aktuální informace na internetu. Hledáte-li nějaký zajímavý sportovní přenos z celého světa zaručeně ho naleznete zde ZDARMA na stránkách www.ziveprenosy.cz. Tak proč toho nevyužít a nepodělit se o to se svou rodinou a přáteli sdílením do diskuzního fóra nebo na socialní sítě jako je Facebook/Twitter/Google+ a další. Přejeme vám příjemné sportovní zážitky –  Živépřenosy.cz.

Sledovat Živé Přenosy je přitom jednoduché.  Kdyby Vám tento stream nevyhovoval z důvodu nekvalitního přenosu a nebo jste ho nenašli, doporučujeme zkusit na naší stránce přenosy z jiných zdrojů, které najdete zde  ˇ ˇ ˇ

Hlavní strana    ŽivéPřenosy#2     ŽivéPřenosy#3     ŽivéPřenosy#4    ŽivéPřenosy#5

foto:https://dream11indian.com/tur-vs-cze-dream11-team-prediction/